ClickCease class="post-template-default single single-post postid-328 single-format-standard">

iPhone 6 Arka Kamera Değişimi

iPhone 6 Arka Kamera Değişimi

iPhone 6 Arka Kamera Değişimi
Sıvı teması, tozlanma, sert darbeler, çizik, çatlak, netlememe ve buğulu gibi durumlarda arıza veren iPhone 6 Arka Kamera cihazınızı performanssız şekilde çalışmamasına neden olur ve mutlaka parça değişimi gerektirmektedir.
Bu değişim işlemi uzman teknik servis elemanlarına bırakılmalıdır. Telefonunuzun arka kamerası değiştirirken istem dışı olarak daha büyük arızalara yol açabilirsiniz biz bu işlemi Sarsan İletişim olarak 45 dakikada yapıp test işleminden sonra 6 ay parça garantili şekilde siz değerli müşterilerimize teslim ediyoruz.

iPhone 6 Arka Kamera Değişimi
Değişim işleminde dikkat edilmesi gereken husus orijinal parça kullanımıdır.
Yeterli teknik bilgiye ve donanıma sahip değilseniz, iPhone 6  telefonunuzu servisimize gönül rahatlığı ile getirebilirsiniz. Servisimizde bulunan ekibimiz konusunda uzman kişilerden oluşmaktadır.

iPhone 6 Arka Kamera Değişimi
 Garanti Süresi
Sarsan İletişim güvencesi altında servisimizde değiştirilen iPhone 6 Arka Kamera 6 ay parça garantisi vardır. 6 ay içerisinde (kullanıcı hataları dışında) oluşabilecek bir arıza durumunda ürünü yenisi ile değiştirmekteyiz.

iPhone 6 Arka Kamera Değişimi
 Süresi
Sarsan İletişim güvencesi altında servisimizde değiştirilen iPhone 6 Arka Kamera telefonunuza 45 dakika (testleri dâhil) içerisinde montajı yapılır ve cihazınızı kullanıma hazır hale getiririz. 

iphone 6 arka kamera değişimi, sarsan iletişim, iphone 6 batarya değişimi, iphone servis ankaraiphone teknik servis ankaraiphone tamir ankara

iPhone 6 Arka Kamera Değişimi Kurye Hizmeti
Sarsan İletişim anlaşmalı kargo şirketleri ile Türkiye’nin bütün illerinden gelen iPhone telefonlarınızın her türlü sorununu uzman kadrosu ile gidermekte.
İşiniz acil ise motorlu kurye seçeneğimizde mevcuttur.

DETAYLI BİLGİ 
Detaylı bilgi sahibi olabilmek için 03122291572 – 03122316081  numaralı telefonlarımız üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

ÜCRETSİZ WHATSAPP DESTEK İÇİN 05068003000 LÜTFEN REHBERİNİZE KAYDEDİN.


Leave a Reply

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS HİZMETLERİMİZ

Call Now Button
× Mesaj Yaz

Warning: Use of undefined constant ‘the_ratings’ - assumed '‘the_ratings’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/sarsaniletisim.com/httpdocs/wp-content/themes/enigma/single.php on line 22
1 Stars2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bu yazıya oy vermek ister misiniz?)
Loading...